Promotia Gateste cu Franke

Regulament

1. Obiectul promotiei 502:

Promotia consta in: La achizitia unui minisistem Franke KS format din cuptor+plita+hota din Gama Franke KS (Catalog Franke 2018-2019) primiti cadou Setul de vase Make it Wonderful cod 112.0499.553 in valoare de 1410 lei. In conditiile in care nu se doriti sa primiti cadou Setul de vase Make it Wonderful cod 112.0499.553 se va acorda un discount egal cu jumatate din contravaloarea acestuia 705 lei.

2. Criterii de acordare promotie:

Showroom Franke Bucuresti va factura catre dumneavostra produsele cu reducerea aferenta in perioada promotiei. Conditia pentru a accesa aceasta promotie este ca clientul sa specifice apartenenta comenzii la aceasta promotie si produsele comandate sa nu se afle in alta promotie.

3. Valabilitatea promotiei:

Promotia este valabila in perioada 01.02.2019 – 30.04.2019 Perioada de valabilitate se refera la intervalul in care sunt transmise comenzile catre Showroom Franke Bucuresti .

4. Procedura de comanda, de livrare si de acordare a reducerii:

Pentru a fi valabile, comenzile de promotie trebuie transmise individual si neaparat cu specificatie clara de apartenenta la aceasta promotie. Reprezentantii Showroom Franke Bucuresti vor gestiona situatia comenzilor ce permit incadrarea la aceasta promotie.

Promotia respecta conditiile generale de livrare ale Franke Romania.

Nu se accepta retururi comerciale la produsele care fac parte din aceasta promotie.

Promotiile nu se cumuleaza.

Daca un produs dorit din Gama Franke KS este in promotie se ia ca baza de calcul pretul initial al acestuia!!!