Promotia Franke Smart Deco – Hota cadou

Regulament promotie 503

1. Obiectul promotiei 503:

Promotia consta in:

La achizitia unui Sistem Franke Extins - Sistem Franke de 6 produse (hota, plita, cuptor, chiuveta si baterie) + orice alt produs electrocasnic ( masina de spalat vase, cuptor cu microunde si/sau frigider), toate din Gama Franke KS (Catalog Franke 2018-2019), primiti cadou o hota Smart Deco in valoare de 2350 lei. In conditiile in care alegeti orice alta hota din Gama Franke KS, se va acorda un discount egal cu jumatate din pretul hotei Smart Deco, respectiv 1175 lei.

2. Criterii de acordare promotie

Showroom Franke Bucuresti va factura catre dumneavostra produsele cu reducerea aferenta in perioada promotiei. Conditia pentru a accesa aceasta promotie este ca clientul sa specifice apartenenta comenzii la aceasta promotie si produsele comandate sa nu se afle in alta promotie.

3. Valabilitatea promotiei

Promotia este valabila in perioada 01.02.2019 – 30.04.2019 Perioada de valabilitate se refera la intervalul in care sunt transmise comenzile catre Showroom Franke Bucuresti .

4. Procedura de comanda, de livrare si de acordare a reducerii

Pentru a fi valabile, comenzile de promotie trebuie transmise individual si neaparat cu specificatie clara de apartenenta la aceasta promotie. Reprezentantii Showroom Franke Bucuresti vor gestiona situatia comenzilor ce permit incadrarea la aceasta promotie.

Promotia respecta conditiile generale de livrare ale Franke Romania.

Nu se accepta retururi comerciale la produsele care fac parte din aceasta promotie.

Promotiile nu se cumuleaza.

Daca un produs dorit din Gama Franke KS este in promotie se ia ca baza de calcul pretul initial al acestuia!!!