Promotia de iarna 2018

Regulament

1. Obiectul promotiei 496.1:

Promotia consta in:

a. Promotie 496.1A:

     La achiziția pe aceeasi factura a 2 produse electrocasnice diferite din familiile Smart, Maris, Crystal, Classic Line & Frames by Franke plus toate plitele pe gaz si hotele regasite in Catalog Franke KS 2018/2019 – primiti discount 7%. ( combinatii:plita + cuptor; plita + hota; cuptor + hota ). Discount-ul se mentine si pentru o chiuveta si /sau o baterie din acelasi catalog ( din oricare familie de produse ) achizitionate pe aceeasi factura cu electrocasnicele.

b. Promotie 496.1B:

    La achiziția pe aceeasi factura a 3 produse electrocasnice diferite din familiile Smart, Maris, Crystal, Classic Line & Frames by Franke plus toate plitele pe gaz si hotele regasite in Catalog Franke KS 2018/2019 - primiti discount 10%. ( combinatii:plita+cuptor+hota ) Discount-ul se mentine si pentru o chiuveta si /sau o baterie din acelasi catalog ( din oricare familie de produse ) achizitionate pe aceeasi factura cu electrocasnicele.

c. Promotie 496.1C:

    La achiziția pe aceeasi factura a 4 produse electrocasnice diferite din familiile Smart, Maris, Crystal, Classic Line & Frames by Franke plus toate plitele pe gaz si hotele regasite in Catalog Franke KS 2018/2019 - primiti discount 14%. (combinatii:plita+cuptor+hota+frigider sau masina de spalat vase – frigiderul si/sau masina de spalat vase pot fi considerate in orice familie ) Discount-ul se mentine si pentru o chiuveta si /sau o baterie din acelasi catalog ( din oricare familie de produse ) achizitionate pe aceeasi factura cu electrocasnicele.

d. Promotie 496.1D:

    La achiziția pe aceeasi factura a 5 produse electrocasnice diferite din familiile Smart, Maris, Crystal, Classic Line & Frames by Franke plus toate plitele pe gaz si hotele regasite in Catalog Franke 2018/2019 - primiti discount 18%. (combinatii:plita+cuptor+hota+frigider+ masina de spalat vase – frigiderul si/sau masina de spalat vase pot fi considerate in orice familie ) Discount-ul se mentine si pentru o chiuveta si /sau o baterie din acelasi catalog ( din oricare familie de produse ) achizitionate pe aceeasi factura cu electrocasnicele

2. Criterii de acordare promotie

        Showroom Franke Bucuresti va factura catre dumneavostra produsele cu reducerea aferenta in perioada promotiei. Conditia pentru a accesa aceasta promotie este ca clientul sa specifice apartenenta comenzii la aceasta promotie si produsele comandate sa nu se afle in alta promotie.

3. Valabilitatea promotiei

       Promotia este valabila in perioada 08.12.2018 – 18.01.2019 Perioada de valabilitate se refera la intervalul in care sunt transmise comenzile catre Showroom Franke Bucuresti .

4. Procedura de comanda, de livrare si de acordare a reducerii

       Pentru a fi valabile, comenzile de promotie trebuie transmise individual si neaparat cu specificatie clara de apartenenta la aceasta promotie. Reprezentantii Showroom Franke Bucuresti vor gestiona situatia comenzilor ce permit incadrarea la aceasta promotie.

Promotia respecta conditiile generale de livrare ale Franke Romania.

Nu se accepta retururi comerciale la produsele care fac parte din aceasta promotie.

Promotiile nu se cumuleaza.