133.0551.155

Filtru apa pentru baterie Vital

Produs nou

185,00 leicu TVA

Filtru apa pentru baterie Vital

Funcționalitate ridicată și amprentă mică.

Apa sigură și gust plăcut Debit reglabil Costuri reduse Instalare simplă și înlocuire rapidă (fără intervenție tehnică)

Cel mai bun filtru de apa este si cel mai mic filtru de apa.Primul sistem capabil sa livreze 500 litri de apa mai pura si mai placuta printr-un filtru care combina un prefiltru care eleimina particulele mari, o membrana care elimina bacteriile si virusii si un filtru din carbune care elimina mirosurile neplacute.

Pre-filtrul este prima linie de apărare, eliminând cele mai mari impurități. Aici sunt capturate și filtrate cele mai mari particule. Nanotehnologia folosită într-o membrană groasă de 0,06 mm, poziționată într-o plasă de nailon, permite, de asemenea, eliminarea bacteriilor din apa potabilă.

Carbonul activ reține impuritățile atât dizolvate (de exemplu clor), cât și nu dizolvate în apă. Această tehnologie se bazează pe un proces natural și dovedit de zeci de ani. Apa trece prin pre-filtru, apoi prin membrană și în final prin carbonul activ direct în sticlă.

Tehnologia folosită de FRANKE previne amestecarea apei filtrate și nefiltrate. Nevoia de a înlocui filtrul este indicată de o diodă care se schimbă de la verde la roșu.

Debit 2 L / min la 2 bar Interval de temperatură 5-65 ° C (41-149 ° F) Interval de presiune 0,7 - 6,8 bari (10-100 psi)

Capacitate 500 Litri

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Filtru apa pentru baterie Vital

Filtru apa pentru baterie Vital

4 alte produse în aceeași categorie